GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

Nou curs de Manipulador/a d'Aliments Específic per a pastissers/es!

Gratuït - 100% subvencionat
 

Contingut:

- Els perills per la salut derivats del consum d’aliments manipulats incorrectament

- Concepte i tipus de malalties transmeses pels aliments

- Mètodes de conservació dels aliments

- Actituds i hàbits del manipulador d’aliments

- Neteja, desinfecció i desratització

- Tractament de residus i deixalles

- Qualitat higiènica sanitària

- Sistema d’anàlisis de perills i punts de control crítics (APPCC)

- Guies de pràctiques correctes d’higiene (GPCH)

 

Adreçat a:

A treballadors/es, autònoms/es i aturats/ades.

 

Metodologia:

Teòrica i pràctica, sessions demostratives amb el suport de material imprès.

 

Durada:

10 hores

 

Dies i Horaris:

 Dilluns dies 8 i 15 de Juliol 2013 

Torn de matí de 9:00 a 14:00 hores

 

Documentació:

Fotocòpia del DNI.

Nòmina, Inscripció al SOC o el justificant d’autònoms

 

Lloc de realització:

Seu Gremi de Pastisseria

C/ Comtal, 32-2ª planta

Barcelona

 

Inscripcions:

Gremi de Pastisseria

C/ Comtal, 32-2ª planta

Tel. 93 317 39 98

Fax 93 317 34 10

laboral@pastisseria.cat

 

Podeu descarregar-vos el díptic informatiu aquí!

Documents adjunts a l'article

diptic-manipuladors-estiu-2013.pdf

Publicitat