GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres


La Cuina 1714

 

23/08/2014 Aquest setembre, la revista Cuina recuperarà les postres dolces i salades amb els productes de la Catalunya de principis del segle XVIII. 

(veure article adjunt MOLT RECOMANABLE!)

 

10/07/2014 La Generalitat de Catalunya va presentar davant de més de 40 mitjans de comunicació, el dia 10 de juliol, el projecte Cuina 1714.  

Aquesta iniciativa incorpora l'element gastronòmic a la Ruta 1714, que implica un recorregut pels principals escenaris on van succeir els episodis històrics més destacables de la guerra de Successió a Catalunya (1702-1714). 

En aquests indrets, hom pot degustar les receptes típiques d'aquella època, i gaudir també de les activitats commemoratives del Tricentenari.

A l'acte de presentació es va poder degustar el Pastís del Tricentenari (imatge), que va rebre molt bones crítiques per part dels periodistes.

Documents adjunts a l'article

23.08.2014-cuina-de-1714.pdf

Publicitat