GREMI DE PASTISSERIA BCN utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.
En cas de rebutjar-les, GREMI DE PASTISSERIA BCN no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES
Els dies 3 i 4 d'octubre del 2022 celebrem Nadal al Gremi, i no et pots perdre tot el que hem preparat per a tu: formacions, expositors, XV Concurs del Croissant 2022 i convidats especials com Àlex Corretja, qui s'encarregarà de fer una sessió de coaching molt interessant!
PROGRAMA
DILLUNS 3 D'OCTUBRE
9:30 a 10:30 - Vine a Esmorzar al Gremi per conèixer noves tendències i idees
10:30 a 11:30 - "L'èxit del bon ús del packaging" a càrrec de Lluís Riba
11:45 a 13:15 - Coaching a càrrec de Alex Corretja Verdegay
16:00 a 17:45 - Formació de Croissant impartit per Panem
16:00 a 17:45 - Taller Petits detalls
18:00 a 20:00 - Formació de Torrons a càrrec de Saray Ruiz
DIMARTS 4 D'OCTUBRE
XV Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2022
10:30 a 11:45 – "Com planificar un bon càtering" a càrrec del Xef Jordi Vila de l'empresa Alquímia
11:45 a 13:00 - Taula Rodona: Debat: "Relleu Generacional al negoci familiar" a càrrec de la Dra. Rosa Maria Ros, Metgessa
13:15 - Lliurament del Premi del XV Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2022
16:00 a 17:45 - Formació de Panettone a càrrec de Jose Romero
18:00 a 20:00 - Formació de gestió de venda Artesana i elaboració italiana a càrrec del Mestre Pastisser Andrea Bessuchio
20:00 - Cloenda amb Cava i Croissants a càrrec de Panem
EXPOSITORS
Barry Callebaut Belgium
Bon Llevat S.L.
Blanxart Professional Chocolate
Calidulce S.L.
Cart Service Centro Stampa S.L.
Dulcypas
Exquisitem by Eies Miró
Evaristo Riera S.A.
Fadismark Sweet S.L.
F.B.M. SRL
Frutos Secos Blau
Hijo de Jose Mullor Serra S.L.
Jumarva S.A.
Lopetes Artesanos S.L.
Manofacturas Artesanas C.Llop, S.C.P.
Miró Packagins
Natureco S.L.
Pasdeflor Design S.L.
Ponthier Sas
Premium Chef
Proflor Iberica S.L.
T500 Puratos S.A.
Ricart S.L.
Sermont S.A.
Utilcentre S.L.
Valrhona España S.L.
Vinemp S.L.
Wualia Studio S.L.
PREUS ACTIVITATS
AGREMIAT
un dia: 20 €
dos dies: 35 €
NO AGREMIAT
un dia: 50 €
dos dies: 110 €
RESTA AGREMIATS CATALUNYA
*es precisa justificant d'agremiat
un dia: 30 €
dos dies: 55 €
INFORMACIÓ D'INTERÈS I CONTACTE
Lloc: Escola de Pastisseria de Barcelona
Plaça de Pons i Clerch, 2 · 08003 Barcelona
Horari: 10:00 a 19:00 h
T. 93 317 39 98
servigremi@pastisseria.cat
Documents adjunts a l'article