GREMI DE PASTISSERIA BCN utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.
En cas de rebutjar-les, GREMI DE PASTISSERIA BCN no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES
> Sol·licitud, canvi de nom i renovacions del Registre Sanitari.
> Formació dels manipuladors d’aliments i de la promoció de les pràctiques
correctes d’higiene.
> Gestions davant l’Àrea de Salut Pública en temes vinculats a inspeccions
sanitàries.
> Assessorament i aplicació de les Ordenances Tècnic-sanitàries.
> Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene en Pastisseria, basada en el sistema
d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC).
Podeu descarrergar la Guia en format Pdf
Documents adjunts a l'article