GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

 

Condicions d'ús

 

Les condicions generals d’ús regulen el funcionament i les característiques de l'espai web www.gremidepastisseria.cat, propietat del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona. Quan l’administrador ho consideri oportú, www.gremidepastisseria.cat es reserva el dret de modificar el portal i els continguts.


Qui pot ser usuari d’aquest espai?

Tots els agremiats al Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona.


Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest espai web –textos, gràfics, imatges, material sonor, audiovisual i qualsevol altre material publicat en aquest espai web– són propietat dels autors respectius o d’algun organisme/entitat vinculat al Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona que hagin autoritzat o publicat aquests continguts a www.gremidepastisseria.cat, i estan protegits per la legislació sobre la propietat industrial i intel·lectual.

Qualsevol agremiat del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona que hagi sol·licitat ser usuari del portal www.gremidepastisseria.cat mitjançant el corresponent formulari, només pel fet de ser usuari registrat i aportar continguts al portal –textos, gràfics, imatges i qualsevol altre material– autoritza a l'espai web a gestionar-los i a publicar-los al portal, seguint els protocols establerts.


L’idioma

L’idioma oficial d'aquest espai web és el català. Això no exclou que puguin aparèixer publicats articles o opinions en altres idiomes. www.gremidepastisseria.cat també té versions idiomàtiques en espanyol i anglès.


Utilització dels continguts

Els continguts publicats són oberts. Si algú desitja fer ús d’algun material publicat al web cal fer constar la font. En qualsevol cas, el Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona no autoritza a fer-ne un ús lucratiu.


Responsabilitat dels continguts

L'espai web www.gremidepastisseria.cat no es fa càrrec de la veracitat o exactitud de les dades aportades pels usuaris registrats en aquest espai. Aquest espai és un punt de trobada entre els agremiats i el Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona. Aquest organisme únicament fa de gestor dels continguts i no es fa responsable dels continguts i les opinions aportats pels usuaris.


La bona fe dels usuaris

Els usuaris d’aquest portal han d’actuar en tot moment segons les regles de la bona fe i accepten els següents punts:

• No aportar dades incompletes, falses o inexactes.
• Els continguts aportats al portal seran respectuosos
  i èticament correctes amb les persones i entitats.
• No aportar continguts que siguin enganyosos.
• No utilitzar mecanismes o software per impedir l’adequat funcionament
  o alterar les dades que apareixen en aquest portal.
• Fer un ús correcte de les claus d’usuari i contrasenya, el que comporta 
  mantenir-les en secret i assumir qualsevol activitat que es realitzi amb aquestes claus.


Cancel·lació d’accés al portal

El Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona podrà denegar o retirar l’accés a aquest espai web si algun usuari/a incompleix alguna d’aquestes condicions.