GREMI DE PASTISSERIA BCN, al seu web https://www.gremidepastisseria.cat/, utilitza cookies i altres tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan hi navegues. Aquestes tecnologies poden tenir finalitats diverses, com reconèixer un usuari i obtenir-ne informació dels seus hàbits de navegació. Els usos concrets que en fem d’aquestes tecnologies es descriuen a la informació de la Política de Cookies.

En aquest web, disposem de cookies pròpies i de tercers per a l’accés i registre al formulari dels usuaris. Podrà consultar la informació sobre les cookies amb el Botó de MÉS INFORMACIÓ, a la Política de Cookies.

En atenció a la Guia sobre l’ús de les cookies de l’AEPD, aprovada el mes de juliol de 2023, i amb els criteris del Comitè Europeu de Protecció de Dades (CEPD); a l’RGPD-UE-2016/679, a l’LOPDGDD-3/2018, i l’LSSI-CE-34/2002, darrera actualització, 09/05/2023, sol·licitarem el seu consentiment per a l’ús de cookies al nostre web.

ACCEPTAR REBUTJAR Més informació

 
 
 

POSTRES EMBLEMÀTIQUES DE CATALUNYA

La PASTISSERIA és un tret distintiu de la gastronomia catalana, allò que la distingeix de la resta de gastronomies del món. Per tant, aprofitem aquesta oportunitat per donar a conèixer al món la seva gran riquesa i qualitat, contribuint també a que tots plegats en siguem conscients i ens enorgullim del gran patrimoni que tenim.

Per tenir un producte insígnia que simbolitzi la pastisseria catalana, els Gremis de Pastisseria de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona han triat conjuntament com a Postres Emblemàtiques de Catalunya el BRAÇ DE GITANO.

Perquè és un producte representatiu de la pastisseria d’obrador, fruit d’un ofici artesà, elaborat amb ingredients naturals i de proximitat, i amb una tècnica originalment catalana. Es pot trobar a totes les pastisseries de Catalunya, a cada lloc amb les seves pròpies variants, mides, farcits i cobertures. I la tradició de comprar aquestes postres els diumenges o amb motiu de qualsevol celebració quotidiana està molt arrelada a la cultura popular del país.

 

Documents adjunts:

Nota de Premsa - Presentació Postres Emblemàtiques CRMG 2025.pdf

 
 
 

Veure totes les notícies